SPAGETE CARBONARE

Spagete Carbonare
 
Potrebne namirnice:
  CRNI LUK POLA GLAVICE
500 grama PEČURKE
1  ZACIN C
200 grama DIMLJENO SVINJSKO MESO
250 mililitara SLATKE PAVLAKE
4 komada TOPLJENI SIR ZA MAZANJE
400 grama ŠPAGETE
 
Priprema jela:

Iseckati crni luk i dinstati ga dok ne postane staklast. Pecurke ocistiti od peteljki, seckati ih na cetvrtine i ubaciti u tiganj zajedno sa lukom. Kada pecurke puste vodu, dodati zacin c i dimljeno meso iseckano na rezance. Pustiti da ispari voda, pa dodati slatku pavlaku i topljeni sir. Mesati dok se ne dobije kremasti sos. U medjuvremenu skuvati spagete i kada je sos gotov, pomesati sos i spagete.

 
Izvor recepta je Porodicni recept
Zemlja porekla jela je: Kipar
Jelo je za 2 osobe
Tezina pripreme jela je jednostavno

Predvidjeno vreme za priremu jela je oko 30 minuta


Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet