Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
Dobro jeli!   NOVI KORISNIK
5.6.2020
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
POSLOVNA PRIMENA
BESPLATNO - UPIS U REGISTAR
Vaša delatnost Naziv firme

Grad

Zemlja

E-mail

Telefon


Dodatne informacije

opisi delatnosti
 

Molimo vas da pre prijave za upis u Recepti.co.yu Registar pročitate Pravila i opše uslove prijavljivanja.

ZAŠTO DA SE REGISTRUJETE?

Ako ste pravno lice i pružate neku od navedenih usluga možete se registrovati BESPLATNO na sajtu Recepti.co.yu u sekciji Registar. Vaša firma će se naći u našem registru firmi koje nude usluge u vezi ishrane i kulinarstva i prehrambene proizvode.

Mi vam nudimo mogućnost da preko sajta Recepti.co.yu za Vas sazna šira Internet populacija i da tako unapredite svoje poslovanje i povećate profit. Do Vas će korisnici doći kada budu tražili neku uslugu i/ili proizvod iz vaše ponude. Upis u  registar podrazumeva prikaz vaših osnovnih podataka (adresa, telefon, email...) i kraći opis vaše ponude na posebnoj stranici u okviru sajta Recepti.co.yu. Ako imate sajt, navešćemo i link ka njemu kako bi korisnici dobili što više informacija o Vama.

Pošaljite nam vaše osnovne podatke i mi ćemo vas kontaktirati radi njihove provere i detaljnijeg dogovora. Čim nam potvrdite podatke koje ste nam poslali vaša firma će se naći u našem registru.

Izdvojite se od ostalih - budite PRVI !

 

OPISI DELATNOSTI

RESTORANI - Pod restoranima se podrazumevaju ugostiteljski objekti sa sopstvenim prostorom koji  nude proizvodnju i prodaju gotovih obroka koji se konzumiraju na licu mesta, kao i prodaju alkoholnih i bezalkoholnih pića uz obroke i evenetulano uz neki vid zabave (muzika, performansi, prezentacije..). Većina restorana je s posluživanjem, a mogu biti i sa samoposluživanjem (kafeterije). Takodje mogu biti nezavisni ili u okviru hotelskog kompleksa/hotela.

PICERIJE - Picerije su vrsta restorana koji mogu biti u zasebnom objektu gde se hrana konzumira na licu mesta ili kao kiosci gde se hrana nosi. Picerijama u osnovnoj ponudi jela najpoznatije italijansko jelo - pizza. Picerije mogu imati samo prostor za proizvodnju bez prodajnog objekta, a hrana se naručuje preko telefona i naručilac je plaća prilikom dostave.

POSLASTIČARNICE - Pod poslastičarnicama se podrazumevaju ugostiteljski objekti koji nude slatka jela kao što su torte, kolači kao i ostali dezerti... Poslastičarnice mogu imati samo proizvodni objekat a proizvodi se prave po narudžbini.

PEKARE - Pekare su objekti u kojima se proizvode i prodaju gotovi pekarski proizvodi, kao što su hleb, slana i slatka peciva. U pekarama se mogu i konzumirati kupljeni proizvodi.

FAST FOOD - Fast food ili "restorani brze hrane" podrazumevaju kiosk u kome se mogu kupiti gotova jela koja se spremaju na brz način pošto su ponudjeni proizvodi uglavnom polugotovi.

KETERING obuhvata pripremanje obroka u centralnim jedinicama za na potrrošnju na drugim mestima kao što je pripremanje gotovih obroka uglavnom za bankete i prijeme, svadbe, zabave i druge proslave i priredbe.

PRODAVNICE (mini i maksi marketi) - U ovom smislu se podrazumevaju one prodavnice koje u svojoj ponudi imaju prehrambenu robu (namirnice, začine, pića itd.) i koju isključivo obavljaju trgovinu na malo (za krajnje kupce).

PROIZVOĐAČI - U ovom smislu su isključivo proizvođači prehrambenih proizvoda.

UVOZ I VELEPRODAJA  - U ovom smislu se podrzumeva uvoz isključivo prehrambenih proizvoda i prodaja istih na veliko.

IZDAVAČ - U ovom smislu se podrazumeva izdavač koji objavljuje papirno (knjige, časopis, magazin, i sl.) i/ili elektronsko izdanje (CD, DVD, multimedia) iz oblasti kulinarstva i zdrave ishrane.

 

ŠTA VAM NUDIMO KADA SE REGISTRUJETE

Za RESTORANE - Postavite svoj jelovnik i kartu pića, kao i obaveštenja o specijalnim promocijama i popustima. Opišite atmosferu u vašem resotanu i zašto je on bolji od ostalih. Ako imate i klub pri restoranu, navedite kakve su pogodnosti za članove i koji su uslovi učlanjenja. Izdvojite vaš 'specijalitet kuće' i postavite neki od recepata iz vaše kuhinje...

Za PICERIJE - Postavite vaš pizza-jelovnik i cenovnik, gde se nalazite i kako gladni korisnici Interneta iz stana mogu da naruče neku od vaših specijalnih pizza. Navešćemo i kakve popuste i gratise nudite na količinu...

Za POSLASTIČARNICE - Slatka jela, torte, kolači...postavite spisak vaših najboljih proizvoda i omogućite naručivanje za specijalne prilike, kao što su svadbe, rodjendani, slave, navedite mogućnosti pravljenja torte po ukusu naručioca!

Za PEKARE i FAST FOOD (takozvani kiosci brze hrane) - Najbrža hrana ima i najviše korisnika. Brza jela moraju biti kako ukusna tako i energetski bogata. Ponudite i predstavite Vaše proizvode i vašu originalnu recepturu za kroasane, kifle, pite, burek i razna testa, kao i pljeskavice, vešalice, sendviče...

Za PRODAVNICE (Mini Markete) - Prodavnice prehrambene robe široke potrošnje nude najveći izbor namirnica koje su potrebne da bi se neko jelo spremilo. Postavite vaš cenovnik na naš sajt i budite konkurentni! Adresa vaše prodavnice je jako bitna jer će najveći deo posetilaca ovog sajta videti odmah gde mogu najbliže i najpovoljnije da pazare sve ono što im je potrebo za pripremu omiljenog jela. Ako primate porudžbine i dostavljate na kućnu adresu to ćemo posebno naglasiti.

Za PROIZVOĐAČE - Kao proizvođač hrane tj. prehrambenih proizvoda imate priliku da prezentujete svoje proizvode bez kojih ni jedan recept neće imati isti ukus. Bitno je izabrati pravu namirnicu i od pravog proizvođača. Navedite jela gde se vidi i oseća ukus i kvalitet vaših proizvoda. Predstavite vaše proizvode na posebnim strana sajta Recepti.co.yu u okviru sekcije Recepti.co.yu Proizvodi.

Ako ste se registrovali izaberite tip sponzorstva za koje ste zainteresovani, a mi ćemo Vas kontaktirati za detalje u najkraćem mogućem roku.

NAZIV FIRME SPONZORSTVO

 

PRAVILA U OPŠTI USLOVI PRIJAVLJIVANJA ZA UPIS U REGISTAR
  1. Prijavljivanje za upis u Recepti.co.yu Registar je besplatno.
  2. Firma koja se prijavljuje u Recepti.co.yu Registar mora da se bavi jednom, ili više, delatnosti koje su navedene u formularu ili delatnostima koje su srodne sa navedenima.
  3. Firma koja se prijavljuje u Recepti.co.yu Registar se ne upisuje po automatizmu. Nakon slanja prijave, prijava se razmatra i proveravaju se podaci koji su uneti u prijavi (naziv firme, email, telefon, web sajt).
  4. Firmi se odobrava upis u Recepti.co.yu Registar ako su uneti podaci validni i ako su ispunjeni opšti uslovi koji su navedeni pod brojem 1. ovog pravilnika. Nakon upisivanja, firma se obavestava da je prijava prihvaćena i da je omogućeno slanje dodatnih podataka, ukoliko ih firma ima.
  5. Prijava za upis u Recepti.co.yu Registar se rešava u roku od dva radna dana, a ukoliko dodje do nepredvidivih okolnosti, prijava se rešava do mesec dana.
  6. Recepti.co.yu Registar ne odgovara ni na koji način za sadržaj koji se objavljuje na stranama sajtova firmi ka kojima postoje linkovi.
  7. Prijave koje nisu u skladu sa ovim ovim pravilnikom neće biti razmatrane.

Spisak svih unetih firmi u Recepti.co.yu Registar možete pogledati i pretražiti na stranici Registar.

 

 
 
 :: Najpopularniji
 :: Najpregledaniji
 :: Najbrži
 :: Najlakši
 :: Najpreporučeniji
 :: Poslednji dodati
 
MAILING LISTA
Informacije o novostima na sajtu

 
OBAVESTITE
prijatelja o našem i Vašem sajtu 
 
prijatelji sajta
 
statistike

  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet