Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
Dobro jeli!   NOVI KORISNIK
6.6.2020
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
O NAMA
PRVI PUT STE NA SAJTU Recepti.co.yu?

Sajt Recept.co.yu se bavi kulinarskim receptima i kulinarstvom i ima nekoliko sekcija: Recepti (sa dodatnim sadržajem), NetNutricia, Portal, Forum, i Registar.

RECEPTI je sekcija sajta koja sadrži recepte korisnika, kao i odabrane recepte administratora ovog sajta. Recepti su podeljeni po kategorijama, koji se nalaze na levoj strani, kako biste lakše pronašli odgovarajuci recept. Pored potrebnih namirnica i načina pripreme jela, recept sadrži i informacije o kompleksnosti pripreme, za koliko osoba se količinski priprema, koje je predvidjeno vreme pripreme, energetska vrednost jela i okvirna cena pripreme. Svaki recept možete iskomentarisati i oceniti, a ako vam se dopadne možete ga i dodati u Vaš lični E-Kuvar koji vam je dostupan bilo gde da se nalazite i bilo kada (uz kompjuter i Internet vezu, naravno). Na osnovu izabranih recepata možete napraviti spisak namirnica za kupovinu.U vašem ličnom E-Kuvaru se mogu naći i veze (linkovi), tačnije web adrese recepata sa drugih sajtova.
Pogledajte spisak recepata

DODATNI SADŽAJ čine kulinarski rečnik, kulinarski saveti i spisak namirnica koje su u upotrebi u kulinarstvu.
- Kulinarski rečnik sadrži objašnjenja kulinarskih pojmova. Pogledajte sadržaj kulinarskog rečnika
- Kulinarski saveti su saveti koje šalju posetioci i koje dopunjava i održava administrator ovog sajta. Pogledajte spisak kulinarskih saveta
- U spisku namirnica se nalaze sve namirnice koje su upotrebljene za unete recepte i za koje postoji kratak opis. Pogledajte spisak namirnica

NetNurticia je sekcija koja se bavi zdravom ishranom. Ovoj sekciji pripadaju nutritivni podaci o namirnicama na osnovu kojih se izračunavaju nutritivne vrednosti svakog jela. Da biste imali pun pristup ovoj sekciji morate biti registovani korisnik sajta.
Ova sekcija je još uvek u razvoju.

PORTAL je podrazumevana (default) sekcija u kojoj se nalaze linkovi ka drugim sajtovima koji se bave kulinarstvom i na kojima se mogu naći recepti. Linkovi su podeljeni po kategorijama, koji se nalaze na levoj strani, kako biste lakse pronašli odgovarajući recept. Linkovi se mogu pregledati i po sajtovima, tačnije mozete da vidite koje kategorije obuvhata odredjeni sajt. Sajtovi su kategorizovani i po jeziku tj. zemlji. Na portalu se nalazi i Google pretrazivač svih sajtova koji se nalaze na portalu.
Posetite portal kulinarskih recepata.

FORUM je otvorena diskusija na teme koje postavljaju korisnici u okviru određenih oblasti. Cilj Foruma je da okupi što više gurmana i profesionalnih kuvara kao i običnih ljudi, kako bi razmenili iskustva i znanja iz kulinarstva. Da bi forum bio prilagodjeniji Vašim potrebama pošaljite nam Vaše predloge za oblasti diskusije. Da biste pristupili ovoj sekciji morate biti registovani korisnik sajta.
Posetite forum

REGISTAR Vam omogućava da pogledate gde mozete jesti gotova jela (restorani, picerije, poslastičarnice, pekare...), gde možete kupiti namirnice za pripremu jela (prodavnice) i koje proizvode Vam nudi naša, pa i svetska, prehrambena industrija.
Pogledajte trenutni spisak firmi koje se nalaze u registru
Ako ste pravno lice, a ne nalazite se u spisku - prijavite se

 

RAZVOJ SAJTA

Sajt je počeo sa radom 17. septembra 2004. godine kao portal kulinarskih recepata (koji se sada osnovni deo sajta). Sajt u sadašanjem obliku je počeo nezvanično sa radom 18. decembra 2004. godine, a zvanično 20. januara 2005. godine.

Ovo što vidite je Recepti.co.yu verzija 1.0 alfa, koja još uvek ima nekih nedostaka koji će biti ispravljeni u najskorije vreme kako bi počela sa radom finalna verzija (nakon beta testiranja kada će biti očišćena od grešaka). Ono što je bitno je da će se sajt razvijati svakog dana u cilju prilagodjavanja Vašim potrebama.
Svi posetioci koji se prijave na mailing listu (koja se nalazi u desnom delu stranice) će biti blagovremeno obavešteni o svim promenama na sajtu.

Molio bih cenjene posetioce da svaku GREŠKU ili NEDOSTATAK koji primete da prijave administratoru sajta preko e-maila ili preko formulara.

Takodje, sve PRIMEDBE I SUGESTIJE možete poslati takođe preko formulara ili administratoru sajta preko e-maila.


Cilj projekta je da ovaj sajt postane vredan koliko i njegovi korisnici!
I JOŠ DODATNIH SADRŽAJA

Dodatni sadržaj sajta su informacije gde mozete da potrazite recepte u off-line okuzenju koje obuhvata stampana izdanja i televizijske emisije.
Ova sekcija je jos u razvoju jer se registar subjekata koji nude navedene usluge jos uvek "puni".

 

 
 :: Najpopularniji
 :: Najpregledaniji
 :: Najbrži
 :: Najlakši
 :: Najpreporučeniji
 :: Poslednji dodati
 
MAILING LISTA
Informacije o novostima na sajtu

 
OBAVESTITE
prijatelja o našem i Vašem sajtu 
 
prijatelji sajta
 
statistike

  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet