Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
Dobro jeli!   NOVI KORISNIK
5.6.2020
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
OBAVEŠTENJA
20. JUN 2006. - POLA GODINE RADA Beta verzije SAJTA Recepti.co.yu

- Nakon godinu dana rada u alfa verziji i pola godine rada u beta verziji sajt Recepti.co.yu nažalost još uvek nije "zablistao" u "punom svetlu" iako je to već duže vreme najavljivano. U prvom delu ove godine smo imali razne tekuće probleme, najviše sa web hostingom što je oduzelo mnogo vremena kako bi prilagodili sajt novom okruženju a da on bude i dalje funkcionalan. Zbog ovoga je sve manje vremena išlo na razvoj sajta. Neke manje greške su ispravljene u hodu, a dodavanje nečeg novog nije ni bilo. Održavanje se samo odnosilo na Recepti.co.yu Portal. Redizajn celokupnog sajta, koji je primarni deo finalne verzije, je uradjen, medjutim njegova implementacija će biti izvršena verovatno za par meseci..

- Za pola godine je upisano skoro 100 novih firmi u Recepti.co.yu Registar, broj registravanih korisnika se povećao za 460. Posećenost se i dalje povećava za 10% mesečno, tako da je u poslednjih šest meseci sajt Recepti.co.yu posetilo preko 200,000 posetilaca koji su pregledali skoro milion stranica.

- Zahvaljujemo na ukazanom poverenju svim posetiocma, registrovanim korisnicima i firmama.

 

21. JANUAR 2006. - GODINU DANA RADA Alfa verzije SAJTA Recepti.co.yu i pokretanje Beta verzije

- Sajt Recepti.co.yu je nakon godinu dana, koliko postoji u ovom izdanju, počeo sa radom u Beta verziji. Tokom prethodnih meseci su ispravljene brojne greške i dodate nove mogućnosti, kako na korisničkom, tako i na administrativnom nivou, a zbog preopterećenja sajta posetama (koja je definitivno probila sva očekivanja) baza podataka je u fazi prebacivanja na drugi server. Pošto ni ovo nije konačna i finalna verzija sajta, moguće su greške pri korišćenju, stoga molimo sve posetioce i korisnike sajta Recepti.co.yu da nam jave putem e-maila ukoliko do istih dodje. Iako je najavljen redizajn celokupnog sajta, do njega nije došlo zbog oduzimanja previše vremena na održavanju i osvežavanju dela sajta koji je i dalje najposećeniji - Recepti.co.yu Portal.

- Kao glavno poboljšanje na sajtu napomenjemo da je sada upis Vaših recepata daleko laksi. Iako se predpostavljalo da je način koji se koristio do sada dobar, pokazalo se suprotno. Osnovni problem je bio kod unosa namirnica i njihovih količina koji je zahtevao da namirnice budu upisane po odredjenom redosledu: naziv namirnice, količina i jedinica mere. Od sada je omogućeno da korisnici unose recept na "klasičan" način, tj nije bitan redosled unosa namirnica, već se može raditi čak i "copy-paste"  varijanta ako postoji recept već negde u elektronskom obliku, s tim da je ostala obaveza korisnika da svaku namirnicu koja ulazi u pripremu jela, upiše u poseban red. I dalje postoji mod u kome se sadržaj jela može unositi na dosadašnji način, putem ponudjenih svih namirnica i svih jedinica mere. Druga novina je spisak prehrambenih proizvoda koji je trenutno u fazi popunjavanja i za koji smatramo da će još više doprineti lakšem odabiru potrebnih namirnica za pripremu željenog jela.

- Za godinu dana na sajt Recepti.co.yu registrovao se 671 korisnik, uneto je preko 140 recepata od strane registrovanih korisnika, a preko 600 recepata je uvršteno u ličnim E-Kuvarima. Od 20. januara 2005. do 20. januara 2006. godine sajta je ostvario preko 120,000 jedinstvenih poseta, i prikazano je preko milion (1,014,529) stranica sajta, a svi recepti koji se nalaze u okviru sajta Recepti.co.yu su pregledani skoro 100,000 puta. U Recepti.co.yu Registar je upisano skoro 200 firmi (proizvodjača, restorana, pekara, prodavnica, poslastičarnica...) čije su stranice pregledane 37,212 puta, a odnos prikazanih linkova (koji vode ka zvaničnim sajtovima firmi) i klikova na njih iznosi preko 95%, a prosečan CTR je 53,2% !

- Svim stalnim posetiocma, registrovanim korisnicima i firmama se zahvaljujemo na poverenju koje su ukazali sajtu Recepti.co.yu.

 

20. JUL 2005. - ŠEST MESECI RADA SAJTA Recepti.co.yu u alfa verziji

- Sajt Recepti.co.yu je, pored Portala koji je počeo sa radom 17. septembra 2004. godine, svoj sadržaj zaokružio 20. januara 2005. godine. Tada je počela sa radom verzija Alfa koja i danas, nakon šest meseci, funkcioniše i koja se razvija se svakim danom, kao bi se zaokružila cela vizija, koja je bila od samog početka "linija vodilja". Naravno, tokom izrade i dopunjavanja sajta dolazilo se do novih ideja od kojih su neke i implementirane, a na nekima se još uvek radi. Ali, tokom svih ovih meseci se nije odustajalo od one osnovne, a to je - naći najbrže recept željenog jela ili dati korisniku najbolji predlog ako nema ideju!
Ostale mogućnosti su samo nadogradnja ove osnovne ideje. Imate mogućnost da saznate informacije koliko spravljanje odredjenog jela košta, gde sve možete da kupite namirnice ako se odlučite da sami kuvate, i gde se može naručiti i/ili pojesti gotovo jelo. Pošto je zdrava ishrana jedno od veoma bitnih stvariu današnje vreme, NetNutricia Vam nudi informacije o energetskoj vrednosti svakog unetog recepta.

- Neka Recepti.co.yu budeVas lični kulinarski sajt. Napravite svoj E-Kuvar i unesite Vaše recepte koji će Vam biti dostupni bilo kada i bilo gde (ako posedujete računar i Internet priključak).
Ako Vam neko zatraži recept Vaše odlične torte samo mu pošaljite link putem e-mail poruke ili mu jednostavno direktno sa sajta Recepti.co.yu odštampajte recept.

- Za 6 meseci registrovano je 289 korisnika, preko 100 recepata su uneli registrovani korisnici i skoro 300 recepata se nalazi u ličnim E-Kuvarima korisnika. Od 20. januara 44,827 posetilaca je pregledalo preko 19,229 recepta. U Registar Recepti.co.yu je upisano preko 160 firmi (proizvodjača, restorana, pekara, prodavnica, poslastičarnica...). Pregledano je 12,289 stranica firmi, a odnos prikazanih linkova (koji vode ka zvaničnim sajtovima firmi) i klikova na njih iznosi i do 85,3%!

- Svim registrovanim korisnicima i firmama se zahvaljujemo na poverenju koje su ukazali sajtu Recepti.co.yu.

 

5. JUN 2005. - NUTRITIVNE VREDNOSTI NAMIRNICA

- Na stranici Nutritivne vrednosti, koja pripada sekciji NetNutricia ( deo sajta Recepti.co.yu ), omogućen je uporedni pregled nutritivnih vrednosti ( energije, masti, biljne i životinjske belančevine, masti i ugljeni hidrati ) svih namirnica, kao i sortiranje po njihovim vrednostima.

Ovoj stranici mogu da pristupe samo registrovani korisnici.

 

20. MAJ 2005. - JELOVNICI I 4 MESECA RADA verzije 1.0 alfa sajta Recepti.co.yu

- Početkom ovog meseca, tačnije 5. maja, počelo je prikazivanje jelovnika iz restorana koji su upisani u Registar sajta Recepti.co.yu. Jelovnici su dobijeni od restorana, tako da možete pregledati njihovu trenutnu ponudu. Molimo i ostale restorane da nam se jave kako bi upotpunili njihovu ponudu.

- Zbog sve većeg broja registrovanih firmi obezbedjena je pretraga u okviru Registra sajta Recepti.co.yu. Napominjemo da je za sve registrovane firme obezbedjena statistika pregleda i klikova na njihov link ka svom sajtu (ako ga ima), pri čemu se može imati uvid u CTR (odnos ukupnog broja prikaza strane i klikova na eksterni link).

- Puna 4 meseca rada sajta najvećeg Internet portala kulinarskih recepata. Možemo samo da se zahvalimo stalnim posetiocima (ima ih oko 1000 mesečno) i novim korisnicima koji su se registrovali u poslednjih mesec dana.

 

04. MAJ 2005. - FORUM Recepti.co.yu
- Nakon dužih najava i velikih tehničkih problema danas je zvanično počeo sa radom deo sajta Forum Recepti.co.yu. Forum će obuhvatati diskusije na kulinarske teme, kao i teme vezane za kuhinju, zdravu ishranu i zanimljivosti u okviru ovih oblasti . Svaki registrovani korisnik može postaviti temu u okviru jedne oblasti ili predložiti oblast i ako ona bude u saglasnosti sa pravilima Foruma biće otvorena od strane moderatora foruma. Za sve informacije u vezi foruma možete poslati e-mail moderatoru.

- Osnovno pravilo Foruma je da oblasti i teme budu u skladu sa sadržajem sajta Recepti.co.yu, a poslate poruke (post-ovi) da budu u skladu sa temom o kojoj se diskutuje. Ostala pravila se odnose na ponašanje korisnika kao i na ostalim javnim forumima: ne možete maltretirati, ugrožavati, vređati, pretiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika, objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan sadržaj ili bilo koji drugi sadržaj koji se ne odnosi na kulinarstvo, ishranu, nutricionizam, gastronomiju i kuhinju, kao i sadržaj reklamnog karaktera bez dozvole autora sajta Recepti.co.yu. Takodje, autor sajta Recepti.co.yu zadržava pravo da ukloni sadržaje pojedinog korisnika bez obaveštenja ukoliko se ustanovi da je korisnik prekršio pravila ili ako sadržaj nije u skladu sa pravilima.
Pogledajte kompletan tekst za Pravila i uslove korišćenja sajta Recepti.co.yu.

 

21. MART 2005. - TRI MESECA RADA 1.0 Alfa Verzije SAJTA Recepti.co.yu

- Poštovani posetioci i registrovani korisnici sajta Recepti.co.yu. Nakon 3 meseca zvaničnog rada verzije 1.0 Alfa , želim da Vam se prvenstveno zahvalim na poverenju koje ste na ukazali. Brojke govore više od reči: preko 100 registrovanih korisnika, skoro 200 preduzeća u registru, preko 20 sajtova sa više od 200 linkova u okviru Recepti.co.yu Portala, 3.793 poseta sa 2.331 jedinstvene IP adrese, pregledano ukupno 16.090 strana.

- Šaljite nam i dalje vaše komentare i sugestije u vezi sajta. Pošaljite predloge šta bi se na stranama ovog sajta moglo još naći. Hvala.

 

14. MART 2005. - NAVEĆI BROJ POSETA

- Zabeležen je najveći broj poseta u jednom danu - 728 poseta, 2,015 pregledanih strana i prosečno zadržavanje korisnika na sajtu je 5 minuta.

- Najavljujem početak rada Jelovnika za nedelju dana, posle dva meseca zvaničnog rada Alfa verzije sajta Recepti.co.yu.

- Kljično pitanje: Da li će sajt ostati u funkciji? Zbog nemogućnosti finansiranja pozvaju se sve male i velike firme na konkurs "Generalni sponzor sajta". Ako ste zainteresovani - prijavite se.

 

21. FEBRUAR 2005. - PRVIH MESEC DANA ZVANIČNOG RADA Alfa VERZIJE SAJTA

- Za prvih mesec dana rada, sajt je posetilo 1,631 posetilaca, pregledano je ukupno 8,333 strana od kojih su 1,894 recepti, upisano u registar preko 20 firmi i registrovano preko 50 novih korisnika. Zahvaljujem svim posetiocima i registrovanim korisnicima na ukaznom poverenju, kao i firmama koje su se prijavile za upis u registar sajta Recepti.co.yu.

- U pripremi je jelovnik i ponuda svih jela restorana, picerija, poslastičarnica i pekara koje su upisane u registar sajta Recepti.co.yu. Jelovnici, tj spisak jela u ponudi, će sadržati za svako jelo njegov opis, kojoj kategoriji jelo pripada, ko sve ima odredjeno jelo u ponudi i cena jela .

 

12. FEBRUAR 2005. - KORISNIČKA KORPA ZA KUPOVINU

- Korpa za kupovinu namirnica je u funkciji. Ovim se omogućava da svaki registrovani korisnik ubaci u svoju virtuelnu korpu sve namirnice koje se koriste u pripremi željenih recepata ili recepta. Sastav Vaše korpe možete pogledati u desnom meniju "Kupovina" na linku Korpa za kupovinu. Takodje, možete odštampati sadržaj korpe u vidu spiska za kupovinu.

 

9. FEBRUAR 2005. - AŽURIRANJE SAJTA

- Broj registracije korisnika se povecava. Od 20. januara 2005. godine do danas je registrovano 29 korisnika.

- U registar je upisano ukupno 117 preduzeća.

 

1. FEBRUAR 2005. - NAJVEĆA MESEČNA POSEĆENOST

- Prvi mesec ove godine je doveo veliki broj posetilaca sajta Recepti.co.yu čime je oboren rekord mesečnih poseta. Ukupan broj poseta prethodnog meseca je 2,099 sa 1,341 jedinstvene IP adrese i pregledano je 11,285 strana sajta.

 

21. JANUAR 2005. - INTERNET MARKETING KAMPANJA

- U cilju povećanja posećenosti i informisanja Internet populacije počela je sa marketing kampanja koja prvenstveno obuhvata prijavljivanje sajta na naše i strane pretraživače, kao i prijavljivanje sajta u Internet registre, takodje strane i domaće.

- Početak razmene banera sa domaćim servisim kao što su YU link, Klik, PC Berza, AllFine i Aladin.

- Praćenje posećenosti sajta preko servisa Internet Radar, Top.co.yu i Alexa.

 

20. JANUAR 2005. - KONAČNO, POČETAK RADA ALFA VERZIJE SAJTA Recepti.co.yu

- Zvanično, i konačno, je počeo sa radom sajt Recepti.co.yu u verziji 1.0 Alfa. Sajt nudi posetiocima besplatnu registraciju i time su otvorene mogućnosti da korisnik unese svoj omiljeni recept, unese željeni recept koji se već nalazi na sajtu Recepti.co.yu u svoj lični E-Kuvar kome se može pristupiti uvek - bilo gde i bilo kada. Takođe, možete zapamtiti link željenog recepta sa nekog drugog sajta, predložiti teme za diskusioni forum i, ako ste pravno lice, da se upišete u registar . Ovaj sajt je napravljen za Vas i zbog Vas i zato iskoristite sve njegove mogućnosti.

- Sajt sadrži 101 recept, 13 registrovanih korisnika, 24 saveta, 27 reci u kulinarskom recniku, 196 namirnica, 477 nutritivnih vrednosti namirnica i 109 firmi u registru.

- Molio bih sve posetioce i buduće registrovane korisnike da ukažu na greške na koje nailaze pri korišćenju ovog sajta i da primedbu pošalju kao komentar ili na email webmaster-a.

- Zahvaljujem se svim posetiocima koji su u proteklom periodu poslali komentare, sugestije i primedbe na sajt i svima onima koji su podržali ovu ideju i ovaj ceo projekat.

 

18. DECEMBAR 2005. - NEZVANIČNI POČETAK RADA ALFA VERZIJE SAJTA Recepti.co.yu

- Uspešno je izvršeno testiranje funkcionisanja sajta Recepti.co.yu verzije 1.0 Alfa.

 

Administrator sajta Recepti.co.yu

 
 :: Najpopularniji
 :: Najpregledaniji
 :: Najbrži
 :: Najlakši
 :: Najpreporučeniji
 :: Poslednji dodati
 
MAILING LISTA
Informacije o novostima na sajtu

 
OBAVESTITE
prijatelja o našem i Vašem sajtu 
 
prijatelji sajta
 
statistike

  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet