ka sto se vidi iz naslova cilj mi je razmena recepata i iskustva profesionalnih majstora poslasticara.mene konkretno zanimaju karamel dekoracije,pa ako je neko vest sa dekoracijama u poslsticarstvu neka mi se javi na tel.063457217
Jako mi je drago razmeniti iskustva s ljudima koji imaju slicna interesovanja.Iskustva sa karamel ukrasima nemam ali zelim razmeniti recepte i savete u vezi gum paste i slicnih smesa za izradu cvetova i ukrasa koji su napravljeni od sastojaka koji su dostupni i nama u Srbiji.
Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?
Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?
pregledavajuci sajt naisao sam na tvoje pitanje, pa da ti odgovorim. Kod nas u Srbiji niko ne obraca paznju na zavrsene skole u ugostiteljstvu tako da po restoranima radi najmanje 80% nekvalifikovanih konobara. Kod kuvara je taj procenat daleko manji jer retko se ko opredeljuje za taj posao a da pre toga nije zavrsio skolu. To ne znaci da ti nemozes da budes dobar kuvar. Vazno je da volis to sto radis i da radis sa emocijama. Ja sam profesionalni kuvar a imam kolegu(prijatelja) koji je zavrsio samo osnovnu a radi kao kuvar vise od 4 godine. U medjuvremenu je upisao vanredno za kuvara a sada radi u hotelu "Grand casino" gde mu nisu pravili problem zbog skole. znaci SAMO NAPRED. poz
Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?
pregledavajuci sajt naisao sam na tvoje pitanje, pa da ti odgovorim. Kod nas u Srbiji niko ne obraca paznju na zavrsene skole u ugostiteljstvu tako da po restoranima radi najmanje 80% nekvalifikovanih konobara. Kod kuvara je taj procenat daleko manji jer retko se ko opredeljuje za taj posao a da pre toga nije zavrsio skolu. To ne znaci da ti nemozes da budes dobar kuvar. Vazno je da volis to sto radis i da radis sa emocijama. Ja sam profesionalni kuvar a imam kolegu(prijatelja) koji je zavrsio samo osnovnu a radi kao kuvar vise od 4 godine. U medjuvremenu je upisao vanredno za kuvara a sada radi u hotelu
Hvala ti, dugo niko nije odgovorio, ali da znas da si u pravu ja sada odlicno napredujem, a poceo sam da radim u restoranu COLONIAL SUN.Reci mi da li bi mi znacilo da zavrsim prekvalifikaciju i da li je bolja riblja ili internacionalna kuhinja?