Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
F O R U M sponzorisan link  
19.10.2019
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: OBLASTI ::
 :: HRANA I LJUBAV
 :: KUHINJA
 :: NAMIRNICE
 :: KUVARI, KNJIGE...
 :: ZDRAVLJE
 :: INTERNET KUVARI
 :: TV KUVARI
 :: JELA
 :: ISHRANA
 :: RECEPTI.CO.YU
 :: PREHRAMBENA INDUSTRIJA
 
:: TEME ::
 :: Da li ljubav ulazi na usta?
 :: Nacionalne kuhinje
 :: Hrana i zdravlje
 :: Pomoc za zdravu ishranu
 :: Sta je zdrava hrana?
 :: Žene obožavaju Olivera?
 :: Kuvati srcem (RTS)
 :: Koliki je gubitak hranljivih materija pri termickoj obradi?
 :: Coolinarika.com na simpozijumu E-Trgovina 2005...
 :: Ljubav...
 :: Provereni recepti
 :: Kineska kuhinja
 :: Pirinač
 :: Posna jela
 :: makrobiotika
 :: Makrobiotička jela
 :: Volim da jedem i to mi ne smeta :-)
 :: Proverene, korisne dijete
 :: dijete
 :: makrobiotika
 :: Obavestenja
 :: Zahvalnice
 :: Utisci
 :: Sugestije i primedbe
 :: Prijava greske
 :: Voki Kostic - majstor dobre kuhinje
 :: Studentska kuhinja :)
 :: URINO TERAPIJA
 :: Omiljena marka čokolade!
 :: Kinder Lada !!!
 :: Recepti za blender i food processor
 :: razmena iskustva profesionalnih majstora
 :: Lekovito bilje
 :: casopisi
 :: Internet kuvari
 :: komunikacija izmedju kuvara
 :: komorac
 :: Srednjevekovna srpska kuhinja
 :: ON LINE kuvar
 :: marcipan
 :: prezle
 :: kako se cuvaju najbolje namirnice?
 :: dorucak u krevetu
 :: makrobiotika
 :: CD kuvar sa 5000 recepata
 :: Smrsajte bez gladovanja i dijete!
 :: Resite problem dijabetesa u samo 90 dana!
 :: Kuhinje sveta-Kulina mundi
 :: Kuhinja Niskog kraja
 :: niska kuhinja
 :: Novosti[scriptscript]
 :: Sarajevska Kuhinja (recepti)
 
:: PORUKE ::
 :: Poslednje poslate
 :: Po korisniku
 :: Najviše odgovora
 :: Najmanje odgovora
 
:: INFO ::
 :: O forumu
 :: Pomoc
 :: Marketing
 :: Moderator

PORUKE U DISKUSIJI:(1104)
[ posalji novu poruku ]
:: razmena iskustva profesionalnih majstora
Korisnik
benbela

ka sto se vidi iz naslova cilj mi je razmena recepata i iskustva profesionalnih majstora poslasticara.mene konkretno zanimaju karamel dekoracije,pa ako je neko vest sa dekoracijama u poslsticarstvu neka mi se javi na tel.063457217

poslato
25.11.2005
u 23:30:35
Korisnik
rzorica

Jako mi je drago razmeniti iskustva s ljudima koji imaju slicna interesovanja.Iskustva sa karamel ukrasima nemam ali zelim razmeniti recepte i savete u vezi gum paste i slicnih smesa za izradu cvetova i ukrasa koji su napravljeni od sastojaka koji su dostupni i nama u Srbiji.

poslato
3.11.2006
u 11:9:45
Korisnik
Borkes

Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?

poslato
8.8.2007
u 16:40:6
Korisnik
ostojic

Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?

pregledavajuci sajt naisao sam na tvoje pitanje, pa da ti odgovorim. Kod nas u Srbiji niko ne obraca paznju na zavrsene skole u ugostiteljstvu tako da po restoranima radi najmanje 80% nekvalifikovanih konobara. Kod kuvara je taj procenat daleko manji jer retko se ko opredeljuje za taj posao a da pre toga nije zavrsio skolu. To ne znaci da ti nemozes da budes dobar kuvar. Vazno je da volis to sto radis i da radis sa emocijama. Ja sam profesionalni kuvar a imam kolegu(prijatelja) koji je zavrsio samo osnovnu a radi kao kuvar vise od 4 godine. U medjuvremenu je upisao vanredno za kuvara a sada radi u hotelu "Grand casino" gde mu nisu pravili problem zbog skole. znaci SAMO NAPRED. poz

poslato
27.1.2008
u 13:29:56
Korisnik
Borkes

Ja nisam profesionalni majstor,ali obozavam da kuvam.Radim u jednom restoranu i svim silama se trudim da predjem u kuvare.Trebaju mi saveti i da li je neko profesionalni kuvar bez kuvarske skole?

pregledavajuci sajt naisao sam na tvoje pitanje, pa da ti odgovorim. Kod nas u Srbiji niko ne obraca paznju na zavrsene skole u ugostiteljstvu tako da po restoranima radi najmanje 80% nekvalifikovanih konobara. Kod kuvara je taj procenat daleko manji jer retko se ko opredeljuje za taj posao a da pre toga nije zavrsio skolu. To ne znaci da ti nemozes da budes dobar kuvar. Vazno je da volis to sto radis i da radis sa emocijama. Ja sam profesionalni kuvar a imam kolegu(prijatelja) koji je zavrsio samo osnovnu a radi kao kuvar vise od 4 godine. U medjuvremenu je upisao vanredno za kuvara a sada radi u hotelu

Hvala ti, dugo niko nije odgovorio, ali da znas da si u pravu ja sada odlicno napredujem, a poceo sam da radim u restoranu COLONIAL SUN.Reci mi da li bi mi znacilo da zavrsim prekvalifikaciju i da li je bolja riblja ili internacionalna kuhinja?

poslato
5.4.2008
u 19:25:58
[ posalji novu poruku ]
PRIJATELJI FORUMA
 

 

 

 

 

vrh strane

 
  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet