Recepti.co.yu
Internet portal kulinarskih recepata 7 godina sa vama
[niste registrovani]

prijavite se
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Dobro jeli! Recepti.co.yu PORTAL > FavoritesOmiljeni Poceta stranaPocetna
RECEPTI
Vrsta jela Poreklo namirnica Bez kategorije Vrsta ishrane Pića Ukus Godišnja dob Kuhinja Tip obroka Prilike Metoda spremanja
SAJTOVI
Srbija i Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina Slovenija Makedonija svi sajtovi po broju glasova
GDE JESTI
Restorani Picerije Poslasticarnice Pekare Fast Food
GDE KUPITI
Prodavnice Proizvodjaci
TV EMISIJE
IZDANJA

POMOĆ

PREGLED LINKOVA PO KATEGORIJAMA I PODKATEGORIJAMA

Linkovi ka kulinarskim sajtovima i njihovim kategorijama se nalaze u okviru jedne kategorije.

Za svaku (pod)kategoriju postoji informacija koliko sajtova je pokriva (broj u zagradi) i po tom kriterijumu se pravi redosled prikaza, od najveceg ka najmanjem.

Pogledajte listu svih podkategorija.

Pogledajte sve linkove ka receptima po podkategorijama.

 

PREGLED LINKOVA PO SAJTOVIMA

Linkovi ka podkategorijama recepata su grupisani u okviru svakog sajta.
Za svaki sajt postoji informacija koliko sadrži podkategorija (broj u zagradi), i po tom redosledu se sajtovi i prikazuju. Takodje, sajtovi mogu biti prikazani i po zemlji (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Makedonija).

Pogledajte sve linkove ka receptima po kulinarskim sajtovima.

Napomena: Prikazuju se samo recepti ka kojima postoje direktne veze (linkovi), te sajtovi mogu imati i vise recepata nego sto se prikazano.

 

PREGLED RECEPATA SA DRUGIH SAJTOVA

Za pregled recepata je preporučeno da se koristi jednostavna forma Recepti Pretraga na početnoj stranici sajta ili stranica za pretragu recepata.
Napredna pretraga omogućava da se recepti pored naziva, pretražuju i po podkategoriji jela, kulinarskom sajtu i-ili jeziku.

Pogledajte sve recepte.

 

DODAVANJE KULINARSKOG SAJTA

Ako želite da predložite kulinarski sajt koji se ne nalazi u nasem spisku popunite formular "PREDLOŽITE SAJT" koji se nalazi na stranici "Prijavljivanje kulinarskog sajta". Pri unosu adrese je neophodno da adresu linka upišete sa prefiksom "http://". Predloženi sajt ili stranicu ćemo da posetimo u roku od dva dana i oceniti da li ispunjava uslove da se nadje u našem spisku sajtova.

Za detaljne informacije i za Pravila i uslove upisa sajta u Recepti.co.yu PORTAL možete pogledati takodje na stranici Prijavljivanje kulinarskog sajta.

 

UPIS U REGISTAR

Ako želite da se upišete u nas registar firmi koje nude proizvode ili usluge iz oblasti ishrane i kulinarstva, popunite formular na stranici "Poslovna primena - UPIS U REGISTAR" gde ćete naci detaljnije informacije o ovoj ponudi. Pri unosu podataka neophodno je da oznacite kog je tipa firma (restoran, prodavnica, picerija, proizvodjac...), uneste naziv firme, grad u kome se je firma registrovana i za kontakt e-mail adresu i telefon (opciono).

Pre nego sto Vas uvrstimo u naš registar, kontaktiracemo Vas da bi ste nam potvrdili unete podatke i kako biste nam dali detaljan opis Vase firme i njenu delatnost (proizvod i/ili usluga).

 

GOOGLE PRETRAŽIVANJE

Pomoć pri pretraživanju koje omogućava najveći svetski Internet pretrazivac Google mozete naći na stranici "Pomoć pri pretraživanju" koja Vam opisuje sve njegove mogućnosti.
Napomena: Od novembra 2009. godine ova vrsta pretraživanja na sajtu Recepti.co.yu više nije omogućena.

 

POGODAK! PRETRAŽIVANJE

Pomoć pri pretraživanju koje omogućava najveći regionalni Internet pretrazivac Pogodak! mozete naći na stranici "Pomoć pri pretraživanju" koja Vam opisuje sve njegove mogućnosti.
Napomena: Od novembra 2009. godine sajt Recepti.co.yu se u potpunosti oslanja na rezultate pretrage ovog regionalnog pretraživaca.

 

PRIJATELJI SAJTA
ComIT :: Kompletna IT resenja : software, mreze, internet GRAFOLIK :: Stamparija & PrePress Studio Salon Lepote HOLLYWOOD BEAUTY LINE Vila Diva Zlatar
Recepti.co.yu STATISTIKE

Broj poseta u poslednjih 5 minuta
14

1.4.2020.
© 2004-2020 Recepti.co.yu v2.1
dizajn & razvoj: svemirNet / ComIT