Recepti.co.yu
Internet portal kulinarskih recepata 7 godina sa vama
[niste registrovani]

prijavite se
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Dobro jeli! Recepti.co.yu PORTAL > FavoritesOmiljeni Poceta stranaPocetna
RECEPTI
Vrsta jela Poreklo namirnica Bez kategorije Vrsta ishrane Pića Ukus Godišnja dob Kuhinja Tip obroka Prilike Metoda spremanja
SAJTOVI
Srbija i Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina Slovenija Makedonija svi sajtovi po broju glasova
GDE JESTI
Restorani Picerije Poslasticarnice Pekare Fast Food
GDE KUPITI
Prodavnice Proizvodjaci
TV EMISIJE
IZDANJA

OBAVEŠTENJA

Novi recepti

1.3.2012. Sa ponosom vas obaveštavamo da smo poslednjim ažuriranjem presli broj od 100.000 linkova ka receptima na preko 50 kulinarskih sajtova.
Ovim Recepti.co.yu Portal postaje sajt sa najviše spoljnih linkova ka kulinarskim receptima. Sve recepte možete pogledati na sajtu Svi Recepti. I brojimo dalje...
Dobro jeli!
 

 

SRECNA NOVA GODINA

1.1.2012. Svim poseticima sajta želimo srecnu i uspešnu 2012. godinu uz otkrivanje mnogih kulinarskih tajni dobrog jela. Vaši Recepti.co.yu 

 

Od danas preko 200 kulinarsih sajtova

24.3.2011. Sa ponosom vas obaveštavamo da smo poslednjim ažuriranjem tj. dodavanjem kulinarskih sajtova Iz moje kuhinjice, Gusto, Lovacka kuhinja, Moja kuhinja, Recepti za kolace, torte, jela, Reci peci, Gastropedija, Carobna bundeva, Advance i Fina Papizza, došli do novog rekorda - preko 200 kulnarskih sajtova sa preko 1000 linkova ka kategorijama jela (linkovi ka receptima se trenutno ažuriraju)!
Nastavljamo i dalje...
Do sledeceg kulinarskog recepta - dobro jeli! 

 

Svim kuvaricama želimo srecan 8. mart, Dan žena

8.3.2011. Recepti.co.yu tim 

 

Novi kulinarski sajtovi

7.3.2011. Od pocetka godine uneto je preko 40 novih kulinraskih sajtova i preko 400 linkova ka njihovim receptima. Dosta sajtova više ne postoji i trudimo se da budemo što ažurniji.
Obaveštavamo još jednom blogere-kulinare da recepte na svojim blog stranicama kategorizuju kako bi smo ih mi lakše klasifikovali ili da jednostavno otvore nalog na recepti.co.yu sajtu i da unose svoje recepte na našem sajtu. :-)
Srdacan pozdrav i dobro jeli! 

 

U novu godinu sa novim receptima

11.1.2011. I pored toga sto je sa Internet-a u poslednje vreme nestalo preko 20 kulinarskih sajtova ili sajtova na kojima su bili recepti, drago nam je da se opet pojavljuje sve više novih na ex-yu prostoru. Pronadjeno ih je dosta, a za pocetak smo uneli linkove sa sledecih: Kuharica, Mamina jela, NS Kafe, Kolacici, Cover Magazin, Cafe.ba, Recepti 24, Svet pica (kokteli), Inter Caffe i Bosanski kuhar, kao i link ka receptima književnice Mirjane Bobic Mojsilovic. Takodje, dodat je i link ka receptima jela koji se pripremaju u TV emisiji "U sosu".
Želimo da se ovako nastavi i to sa što kvalitetnijim sadržajem za gurmane i kuvarice.
Prijatno i dobro jeli! 

 

Srecna Nova Godina!

31.12.2010. Sajt Recepti.co.yu vam želi srecnu i uspešnu 2011. godinu. Živeli i dobro jeli! 

 

Izmene

24.12.2010. Obavestavamo vas da kulinarski sajtovi Scekic, Macedionia OnLine i Zagorska puretina nisu vise dostupni. Takodje se izvinjavamo zbog problema prilikom redirekcie na recepte sa sajta Serbian Cafe jer u periodu pustanja nove verzije kuvara recepti nis bili dostupni. 

 

Poslednje "pretumbacije"

10.12.2010. Došlo je do vecih tumbanja na Internetu sto se tice kulinarskih sajtova. Ono što je dobro je da su dodati novi kulinarski sajtovi: Internet kuvar, Kuhinjica, Austria info, Minjina kuhinjica (nova adresa) i Carobna kuhinja. Nadam se da ce ovi sajtovi da žive duže od Max muzika, Borkin kuvar, Pomoravlje, Recepti In, Dobar tek, Mama-mami, Život je sladak i Cmokotres koji su prestali sa radom, pa je samim tim i gomila recepata postala nedostupna. 

 

U vrele letnje dane...

10.6.2010. ...jedite prirodnu, sezonsku, svežu i laganu hranu i naravno što više teenosti, a mi smo uradili ažuriranje linkova ka receptima i kulunarskim sajtovima.
Vracen je sajt Vaš kuvar (Borka) kao i linkovi ka receptima istog, zatim su ispravljeni linkovi ka sajtovima Brankicin kuvar, Posluh i Serbian Caffe.
Na žalost, još jedan sajt je nestao sa Internet scene, Notadolce - život je sladak, kao i njegovi recepti.
Ali i novi recepti su tu, jer smo uvrstili i sajtove Gustaj.com i prezentaciju Eparhije Šabacke, kao i u dodatoj kategoriji pite i testa za sajt Recepti.com.

I u letnjim danima, dobro jeli!
 

 

SRECNA NOVA GODINA I NOVOGODISNJI PRAZNICI!

24.12.2009. Sajt Recepti.co.yu zeli svim svojim korisnicima i posetiocima srecnu i uspesnu Novu godinu, kao i novogodisnje praznike!
I u 2010. godini sa nama - Dobro jeli!
 

 

U prethodnih 5 godina Recepti.co.yu...

17.9.2009. - Doživljava 3 redizajna
- Svakodnevno povecava broj poseta i registrovanih korisnika
- Proširuje se novim sadržajem i širi spektar usluga
- Periodicno ažurira kulinarske sajtove i linkove ka receptima
- Prolazi kroz raznorazne teškoce tehnicke prirode od trecih strana
- Menja proritete razvoja kao odgovor na zahteve korisnika
- Prelazi na novi nacionalni RS domen, ali zadrzava naziv
- Trudi se da udovolji zahtevima korisnika Interneta
I nakon 5 godina, nastavljamo da radimo i dalje, kako bi bili jos bolji, a vi - dobro jeli! 

 

Svi Recepti

1.6.2009. U ponedeljak, 1. juna 2009. godine je poceo sa radom sajt Svi Recepti.
Na ovom sajtu možete naci sve kulinarske recepte sa ex-yu prostora i predstavlja paralelnu verziju Recepti.co.yu Portal-a kao svojevrsni specijalizovani pretraživac i agregator. Otuda i slogan Svi recepti na jednom mestu!.
Iako je sajt Svi Recepti jos uvek u probnoj (beta) fazi, sadrži preko 20.000 ažurnih linkova ka receptima koji se mogu pretraživati po nazivu jela ili namirnici. Sa njim možete poceti dan jer vas svako jutro ocekuje dnevni jelovnik sa raznoraznim receptima koji se nalaze na kulinarskim sajtovima širom Interneta ili da samo jednim klikom otkrijete recept iznenadjenja.
Dobro jeli! 

 

Preko 20 hiljada recepata

21.5.2009. Od danas mozete pretazivati recepte i sa sajta Serbian Cafe, jednog od najvecih on-line kuvara. Pored ovog sajta, mozete pronaci i nove linkove ka receptima sa sajtova Moj Recept i Recepti.com.
Ovim je nasa baza povecana za 25% i dostigla preko 21.000 direktnih linkova (tacnije 21.122) ka receptima na drugim sajtovima.
Dobro jeli! 

 

Još novih recepata

17.5.2009. Sa kulinarskih sajtova Razglednica, Culinarius, BeautyMag, Podravka, Zenski svet, Kuharica, 505cafe, Sosin i Lalin Kuvar, BK Recepti, MAX MUZIKA i BH Raja je uvršteno 1808 novih direktnih linkova ka njihovim receptima.
Recepti se mogu pretražvati, kao i izlistati po odredjenom sajtu ili po kategoriji jela.  

 

Tranzicija i postepeno ukidanje yu domena

15.5.2009. Zbog tranzicije YU domena u RS, doslo je izmena adresa pojedinih sajtova, pa tako i linkova ka receptima na sajtovima Dr. Oetker, Cokolada, Kokteli, Eterika, Higlo, Moj Recept, Neuka KuFarica, Pcelica, Podravka, Puratos, Stark, Vitamin i Juhor.
Neki kulinarski sajtovi su prilikom ove tranzicije presli i na internacionalne domene.
Na zalost, neki sajtovi su nestali da postoje ili jos uvek postoje pod YU domenom (do novembra 2009.) izmedju ostalog i Inet Kuvar, jedan od najvecih domacih kuvara. 

 

Sve manje kulinarskih sajtova

3.5.2009. Izmenji linkovi ka receptima sajta Agroziv, i uklanjanje "mrtvih linkova" za sajtove koji vise ne postoje (Abelas Unidas, Hrana i Vino, ChicagoSerbs i Ravan Grad).
Na zalost, mnogi sajtovi nisu presli tranziciju u RS domen, tako da nestaju sa mreze... Dodati linkovi ka portalu Max Muzika koji sadrzi sekciju Kuhinja, zatim veze ka receptima sajtova Moj Recept, Jedilnik OnLine i BH Raja.  

 

Novi kulinarski sajt u novoj godini

26.1.2009. Dodati linkovi ka kategorijama jela na sajtu Recepti.com.
Ispravljeni linkovi ka kulinarskom sajtu "Sosin i Lalin kuvar" i izbrisan link ka sajtu Herbiv - Zdrava ishrana koji nazalost vise nije na mrezi. 

 

Srecna Nova godina!

30.12.2008. Sajt Recepti.co.yu svim korisnicima i posetiocima cestita Novu 2009. godinu i bozicne praznike!
I u sledecoj godini - Dobro jeli! 

 

Veze ka receptima i novi kulinarski sajt

23.12.2008. Dodate veze ka sajtu Hrana i vino i izmenjen link ka sajtu proizvodjaca Perutnina Ptuj i Sosin i lalin kuvar.
Uneti recepti za sajtove Brankincin kuvar, CroMaps, Krajnc, Kuhajmo (Kolinska), Lopare, Mirini recepti, Nenina knjiga recepata, Posluh i proizvodjaca Perutnina ptuj.
Dodat novi kulinarski sajt Recepti.In sa 16 kategorizacija recepata.
 

 

Dopunjena verzija sajta Recepti.co.yu PORTAL

21.12.2008. Nova verzija 2.1 Recepti.co.yu Portal-a donosi:
- Dodate aktuelne pretrage recepata.
- Ispravljena greska na stranici Podkategorije u linku za prikazivanje recepata za podkategoriju
- Dodati linkovi ka svim podkategorijama i ka svim sajtovima na reciprocnim stranicama
- Ispravljeni sigurnosni propusti
- Dodata pretraga recepata i po podkategoriji jela
- Dodata stranica sa naprednom pretragom preko koje se mogu pretrazivati recepti i po jezicima
- Dodat link ka indeksiranim receptima na stranici informacija o sajtu
 

 

Kulinarski sajtovi i recepti

17.12.2008. U Recepti.co.yu Portal su uvršteni se novi sajtovi koji a svojim stranicama sadrže recepte jela: Rodielj, BK Recepti, Kolacici, Brzi recepti, Viva Kafe, Desina kuhinja, Stini kolaci (Bajadere) i Ravan grad. Pored novih sajtova, uveli smo i novu podkategoriju za recepte - Brza jela.
Još jednom obaveštavamo posetioce da se recepti sa sajtova, tacnije nazivi recepata, još uvek prikupljaju, te da za pojedine sajtove ne postoje linkovi koji vode direktno ka receptima. Takodje, za pojedne sajtove se ne prikazuju svi recepti, vec samo njihovi nazivi koji su prikupljeni, te ih može biti više nego što ih ima prikazanih. Zahvaljujemo na strpljenju.
 

 

Izmene linkova i novi recepti

14.12.2008. Izmenjeni su linkovi ka sajtovima Zenski svet, Culinarius i Kuharica.
Takodje, indeksirani su recepti sa sajtova Gurman, Panonski kuvar, Gastro kuharica, Dobar Tek, BeCook, Vas kuvar (Borka), Veliki kuvar, Kuvarica, Web Kuvar, Kuvar, Kinet, Inet Kuvar, Cyber Bulevar, Recepti.co.yu, Gastronomija i Zalogaj. Ovim smo povecali broj recepata na 12585 sa 28 kulinarskih sajtova. Idemo dalje...
Dobro jeli! 

 

Novi recepti

11.12.2008. Dodati novi linkovi ka kulinarskom blogu Astal, forumu Balkanium i kulinarskom sajtu Kuvar kuhinjica.
Izmenjeni su linkovi ka sajtu Zalogaj. 

 

Idemo dalje - Recepti.co.yu PORTAL v2.0 (beta)

10.12.2008. Pored redizajna Recepti.co.yu PORTAL-a 2.0, od sada mozete pretrazivati i recepte sa drugih kulinarskih sajtova. Za sada smo indeksirali recepte nekoliko online kuvara : Abuelas unidas, Aeretrnus Coctail Bar, Agroživ, Aleksandar Dekanski, Coolinarika, Gastronaut, Gurmanoteka, Krstarica, Kulinaricna Slovenija, Kultlaca, Moj kuvar i Turbo kuvar. Sa ovih 12 sajtova mozete pronaci 6504 recepata razvrstanih po kategorijama. Nova verzija Recepti.co.yu Portal-a je krenula sa 910 linkova ka 186 kulinarskih sajtova.
Takodje, u verziji 2.0 sajta Recepti.co.yu vam je omoguceno da komentarisete svaki od kulinarskih sajtova, da ocenite svaki sajt vasom ocenom od 1 do 5. Pretrazivanje samih sajtova je sada uradjeno preko regionalog Internet pretrazivaca Pogodak!
Molimo vas nam posaljete sve vase sugestije i kritike kako bi smo doprineli poboljsanju celokupnog sajta Recepti.co.yu.

Zahvaljujemo Vam na ukazanom poverenju.

Dobro jeli! 

 

Nova adresa sajta - www.recepti.rs

9.12.2008. Postovani posetioci, obavestavamo vas da je adresa sajta Recepti.co.yu promenjena na www.recepti.rs.
Ime Recepti.co.yu smo zadrzali kako bi bili i dalje prepoznatljivi, a i kao naznaka da sadrzimo linkove ka kulinarskim sajtovima iz svih ex-Yu republika.  

 

Kulnarske sekcije

4.8.2008. Dodati su linkovi ka receptima kulinarskih sekcija sajtova Notadolce - Život je sladak, Gastronomija, Lisa, Carnex, Wellness Lifestyle, Grad Bijeljina, Maxi Kuhinja, Ribarnica Delfin i Info Zadar. Takodje, dodat je i link ka novom blogu Delicios for kid's i novim kulinarskim sajtovima Moj Recept i Recepti.hr. 

 

Novi online kuvari

29.7.2008. Otvorili su se novi online kuvari - Kutlaca, Recepti4u, Recepti za torte i Kuvar - Recepti. Pored ovoga otvorene su gastonomske sekcije na sajtovima Gluvarenje, Tortijada, Kulinarske tajne, 505cafe, Ekstravaganca, Zdrava ishrana, Pauza+, Klub42, Zele, Stil i Misic, kao i blogovi Gastromanija, Sweets, Sosin i Lalin Kuvar, Minjina kuhinjica i Iz moje kuhinje. Kao i uvek, linkove ka receptima sa ovih sajtova možete pronaci na Recepti.co.yu Portal-u. Dodat je i link ka receptima poznatog proizvodjaca Dr. Oetker. 

 

Posle duže pauze...

6.5.2008. Posle duže pauze, dodati su novi kulinarski sajtovi - Abuelas Unidas, Torte i kolaci, Sitni kolaci, Sve za zene, Ni-Kel Kuvar, Knjazevac kulinarski forum, Pcelica sa receptima za gljive i SM. 

 

PRIJATELJI SAJTA
ComIT :: Kompletna IT resenja : software, mreze, internet GRAFOLIK :: Stamparija & PrePress Studio Salon Lepote HOLLYWOOD BEAUTY LINE Vila Diva Zlatar
Recepti.co.yu STATISTIKE

Broj poseta u poslednjih 5 minuta
15

1.4.2020.
© 2004-2020 Recepti.co.yu v2.1
dizajn & razvoj: svemirNet / ComIT