Recepti.co.yu
Internet portal kulinarskih recepata 7 godina sa vama
[niste registrovani]

prijavite se
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Dobro jeli! Recepti.co.yu PORTAL > FavoritesOmiljeni Poceta stranaPocetna
RECEPTI
Vrsta jela Poreklo namirnica Bez kategorije Vrsta ishrane Pića Ukus Godišnja dob Kuhinja Tip obroka Prilike Metoda spremanja
SAJTOVI
Srbija i Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina Slovenija Makedonija svi sajtovi po broju glasova
GDE JESTI
Restorani Picerije Poslasticarnice Pekare Fast Food
GDE KUPITI
Prodavnice Proizvodjaci
TV EMISIJE
IZDANJA

MARKETING NA Recepti.co.yu PORTAL-u

PRIJAVLJIVANJE SAJTA - BESPLATNO

Prijavom Vaseg sajta na Recepti.co.yu Portal dobijate mogucnost da korisnici i posetioci ovog sajta saznaju za Vas i Vase recepte jer Portal Recepti.co.yu odvodi dnevno preko 600 posetilaca na druge sajtove, medju kojima moze biti i Vas.

Ova prijava je BESPLATNA i traje zauvek, tj dokle god postoji sajt i dokle god sajt ispunjava pravila i opšte uslove za upis u Recepti.co.yu Portal.

Nakon prijave i obavestenja o upisu Vaseg sajta na Recepti.co.yu Portal linkovi ka vasem sajtu ce postati aktivni, a Vi cete imati uvid koliko je posetilaca doslo sa sajta Recepti.co.yu na Vas sajt.

Jedini uslov za prijavu je da se Vas sajt bavi kulinarstvom, kuhinjom, gastronomijom, ishranom, namirnicamam i slicnim oblastima. Dakle, SVI proizvodjaci u prehrambenoj industriji, restorani, picerije i ostali koji imaju recepte na svom sajtu, PRIJAVITE VAS SAJT JOS DANAS.

 

SPONZORISAN LINK - DUGACIJI OD DRUGIH LINKOVA

Recepti.co.yu Portal nudi mogucnost da postavite sponzorisan link Recepti.co.yu Portal-a kako bi vas sajt bio izdvojen od ostalih sajtova i linkova.
Sponzorisan link moze biti postavljen na svim stranicama Recepti.co.yu Portal-a, na vrhu spisaka linkova u kategoriji ili na vrhu spiska linkova u podkategoriji. Ovaj vid reklamiranja sajta je najbolji vid promocije sajta i u poslednje vreme se pokazao uspesnijim od klasicnog reklamiranja putem banera standardnih velicina.

Ako ste zainteresovani za ovaj vid reklamiranja javite nam se putem email-a.

 

OGLAŠAVANJE NA RECEPTI.CO.YU

Recepti.co.yu svojim posetiocima prvenstveno pruža da najjednostavnije i najbrže dodju do recepta željenog jela ili jela iz potrebne kategorije (salate, dezert, glavno jelo...). Primarni i najposeaeniji deo sajta je Recepti.co.yu Portal koji sadrži preko 500 linkova koji vode ka drugim kulinarskim sajtovima koji su kategorizovani po vrsti jela. Ostale sekcije sajta su: recepti registrovanih korisnika sajta Recepti.co.yu, kulinarski saveti, kulinarski reenik, kulinarski forum i registar preduzeaa koje su u prehrambenoj industriju ili se bave ugostiteljskom delatnošću.

Primarni posetioci naših internet stranica su korisnici od 25 do 55 godina.

Mesečeno sajt Recepti.co.yu ostvari ukupno preko 40.000 poseta, a posećenost se poveaćava svakog meseca za 10%.

Cenovnik
Cena oglašavanja na Recepti.co.yu je 0,4 dinara* po prikazu.
* ( cena bez PDV-a)

Alternativni formati
Cene donjih alternativnih proizvoda su fiksne i ne zavise od količine zakupljenih prikazivanja:

Format

CPP *

468x60

0,4

728x90

1,5

Skyscraper

1,5

Floater 250x250

2,25

Floater 500x500

4

Roll-down

CPP + 50%

Video

CPP + 50%

Audio

CPP + 50%

* cene u din bez PDV-a

Zahteve o zakupu oglasnog prostora i ostale vidove marketinške saradnje molimo uputite na Internet oglašavaeku mrežu Httpool (za marketinške agencije) ili direktno na recepti.co.yu (za direktne klijente).

Recepti.co.yu je član Httpool Internet oglašavaeke mreže.


Httpool, d.o.o.

Internet oglašavačka mreža
Majke Jevrosime 42
11000 Beograd
telefon: + 381 11 3225 259
faks: + 381 11 3346 486
info@httpool.co.yu
http://www.httpool.co.yu / Cenovnik oglašavanja

Recepti.co.yu
Marketing
marketing@recepti.co.yu

 

REKLAMIRANJE NA Recepti.co.yu - ZAŠTO?

Recepti.co.yu je vrlo brzo (nakon 3 meseca) postao najposeceniji sajt u svojoj oblasti (izvori: RadanPro , Internet Radar ) i medju najposecenijim sajtovima na Ex-YU Internet prostorima (tok razvoja sajta i posecenost mozete pogledati na stranici Obavestenja ).
Po najtrazenijim recima na Internetu ( recepti, kuvar, zimnica , jela, kolaci... ) se nalazi na prvim stranicamam najvecih svetskih i i domacih pretrazivaca (Google, Yahoo!, MSN, Pogodak!, Krstarica...).

Nakon godinu dana postojanja zauzeo je 170. mesto na listi svih SCG sajtova (ima ih preko 30.000) (izvor: Cepelin Net )
U prvih 12 meseci rada sajta zabelezeno je 86,830 poseta sa 385,009 pregledanih strana. Danas, sajt u proseku ostvari preko 1000 poseta dnevno .

PRIJATELJI SAJTA
ComIT :: Kompletna IT resenja : software, mreze, internet GRAFOLIK :: Stamparija & PrePress Studio Salon Lepote HOLLYWOOD BEAUTY LINE Vila Diva Zlatar
Recepti.co.yu STATISTIKE

Broj poseta u poslednjih 5 minuta
7

6.4.2020.
© 2004-2020 Recepti.co.yu v2.1
dizajn & razvoj: svemirNet / ComIT