Recepti.co.yu
Internet portal kulinarskih recepata 7 godina sa vama
[niste registrovani]

prijavite se
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Dobro jeli! Recepti.co.yu PORTAL > FavoritesOmiljeni Poceta stranaPocetna
RECEPTI
Vrsta jela Poreklo namirnica Bez kategorije Vrsta ishrane Pića Ukus Godišnja dob Kuhinja Tip obroka Prilike Metoda spremanja
SAJTOVI
Srbija i Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina Slovenija Makedonija svi sajtovi po broju glasova
GDE JESTI
Restorani Picerije Poslasticarnice Pekare Fast Food
GDE KUPITI
Prodavnice Proizvodjaci
TV EMISIJE
IZDANJA

Recepti.co.yu

Pravila i uslovi korišaenja sajta Recepti.co.yu

 1. Korišćenjem bilo kog dela sajta Recepti.co.yu prihvatate sva pravila korišćenja.
 2. Korisnici su dužni da poštuju pravila i uslove korišćenja.
 3. Internet sajt Recepti.co.yu sastoji se od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i sponzora, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, i linkova ka drugim Internet sajtovima.
 4. Internet sajt Recepti.co.yu ne reprodukuje sadržaje sa drugih sajtova, vec sam sadrzi linkove ka drugim, srodim sajtovima, izuzev u pojedinim slučajevima kada je dobijeno odobrenje od vlasnika tog sajta i kada je naveden izvor publikovang sadržaja
 5. Sve sadržaje sajta Recepti.co.yu koristite na vlastitu odgovornost i autor sajta se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu ili probleme nastale korišćenjem istog.
 6. Pristup sajtu Recepti.co.yu i pojedinim njegovim sadržajima je dozvoljen svim posetiocima. Sadržaji i usluge sajta koji su dostupni samo registrovanim korisnicima su naglašeni na svakoj strani sajta Recepti.co.yu.
 7. Sadržaji koji su objavljeni od strane korisnika sajta Recepti.co.yu su vlasništvo tog korisnika i sajt Recepti.co.yu nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje posetioci objavljuju. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisniekim imenom odgovoran je iskljueivo vlasnik korisniekog naloga.
 8. Internet Portal Recepti.co.yu , kao deo sajta Recepti.co.yu, ne odgovara za bilo kakve nepravilnosti i sadržaje stranica ka kojima postoje veze (linkovi).
 9. Registracijom na sajt Recepti.co.yu korisnik je obavezan uneti potrebne podatke za registraciju, i odabrati korisnieko ime i lozinku.
 10. Nakon registracije korisniku se otvara nalog na sajtu pod izabranim korisniekim imenom i lozinkom. Ako izabrano korisnieko ime vea postoji registrovano, korisniku je ponudjeno da izmeni korisnieko ime koje ae koristiti za pristup odredjenim delovima sajta Recepti.co.yu.
 11. Prilikom registracije unosi se jedinstvena e-mail adresa, taenije, ne može postojati više od jednog korisnika sa istom e-mail adresom.
 12. Registrovana e-mail adresa se ne može promeniti. Ako postoji potreba za promenu e-mail adrese korisnik treba da kontaktira admnistratora sajta Recepti.co.yu.
 13. Korisnik je dužan odmah prijaviti administratoru sajta svako neovlašaeno korišaenje njegovog naloga.
  Sajt Recepti.co.yu se ne može smatrati odgovornim za neovlašaeno korišaenje naloga, niti eventualnu štetu nastalu na taj naein.
 14. Kao registrovani korisnik sajta Recepti.co.yu obavezujete se da neaete:
  - maltretirati, ugrožavati, vre?ati, pretiti, obmanjivati ili na bilo koji naein povre?ivati prava drugih korisnika
  - objavljivati i distribuirati nedoliean, vulgaran, nepristojan sadržaj ili bilo koji drugi sadržaj koji se ne odnosi na kulinarstvo, ishranu, nutricionizam, gastronomiju i kuhinju
  - objavljivati i distribuirati sadržaj reklamnog karaktera bez dozvole autora sajta Recepti.co.yu
 15. Sajt Recepti.co.yu zadržava pravo da ukloni sadržaje pojedinog korisnika i-ili posetioca bez obaveštenja ukoliko se ustanovi da je korisnik prekršio pravila ili ako sadržaj nije u skladu sa pravilima korišaenja sajta Recepti.co.yu.
 16. Sajt Recepti.co.yu može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja u vezi sajta Recepti.co.yu ili obaveštenja sponzora stim da svaka poruka postaje deo sadržaja sajta Recepti.co.yu kako bi se proverila njena autentičnost.
 17. Osim administratora sajta Recepti.co.yu niko i niko u njegovo ime, ne može i ne sme slati elektronske poruke na e-mail korisnika sajta Recepti.co.yu.
 18. Registrovani korisnik ili posetilac koji je prijavljen na mailing listu sajta Recepti .co.yu se može dobrovoljno odjaviti sa iste klikom na link koji se nalazi na kraju svake poslate elektronske poruke.
  Zbog navedene moguanosti, registrovani korisnik ili posetilac koji je prijavljen na mailing listu sajta Recepti .co.yu ne sme sajt Recepti.co.yu prijaviti ANTI-SPAM servisima.

 

Politika privatnosti na sajtu Recepti.co.yu

 1. Sajt Recepti.co.yu prikuplja određene podatke o korisnicima (koje dobija od Internet provajdera koji hostuje ovaj sajt) u toku korišćenja sajta i ovi podaci se koriste u svrhu poboljšanja rada sajta i njegovih sadržaja kako bi dodatno usmerio njegov razvoj i prilagodio sajt posetiocima.
  Pored navedenog, Recepti.co.yu prikuplja i čuva odredjene podatke o posetiocu iz sigurnosnih razloga i kao takve ih može upotrebiti za očuvanje sistema sigurnosti sajta Recepti.co.yu ukoliko se utvrdi da su narušena Pravila i korišćenja sajta Recepti.co.yu.
 2. Recepti.co.yu se obavezuje da privatne podatke registrovanih korisnika (e-mail adresa, ime i prezime, godina rodjenja itd.) koji su uneti prilikom registracije neće distribuirati, prikazivati niti prodavati trećim licima .
 3. Recepti.co.yu može periodično slati elektonske poruke informativnog sadržaja registrovanim korisnicima i-ili posetiocima koji su prijavljeni na mailing listu.

 

PRIJATELJI SAJTA
ComIT :: Kompletna IT resenja : software, mreze, internet GRAFOLIK :: Stamparija & PrePress Studio Salon Lepote HOLLYWOOD BEAUTY LINE Vila Diva Zlatar
Recepti.co.yu STATISTIKE

Broj poseta u poslednjih 5 minuta
18

3.6.2020.
© 2004-2020 Recepti.co.yu v2.1
dizajn & razvoj: svemirNet / ComIT